Tunghantering

Industri

Allyft Tunghantering lyfter och flyttar alla typer av maskiner och utrustning. Som exempel kan nämnas hus, truckar, balkar och broar. Vi utför alla typer av maskinflyttar och det inkluderar även lossning/lastning med truck ute hos våra kunder. Vi har truckar med kapacitet 1-16 ton.

Stor erfarenhet av tunghantering

Efter att ha arbetat många år i branschen har vi en gedigen erfarenhet och kunskap inom området. Vi har en stor mängd utrustning som krävs för genomförande av tunga lyft och det inkluderar allt från domkrafter 1-300 ton till hydrauliska lyftmaster från 60-900 ton med lyftbalkar upp till 16,6 meter.

Vi har också ett sortiment av utrustning för lyft och hantering är omfattande och vi ombesörjer även utkörning till er arbetsplats.

Har ni något som skall lyftas eller flyttas så tveka inte att kontakta oss för en offert.

Infrastruktur

Vi utför alla former av lyft och hantering av tunnlar och broar. Vi har en spårgående brobytesvagn för byten av broar på otillgängliga platser där en kran inte är ett alternativ. Vi utför även formsänkningar vid brobyggnation för säker och snabb nedsänkning av formar efter gjutning. Lansering av broar och tunnlar utför vi över hela Sverige.

 

Projekt

Vi åtar oss större projekt med projektledning där allt från kranar, transport och en heltäckande försäkring tas fram till en prisvärd helhetslösning för dig som kund och vi tar ett helhetsansvar.